AUTOHUOLTO JA -KORJAUS

BMW JA MINI -HUOLTO JA AUTOKORJAAMO

Erikoisalaamme ovat BMW- ja MINI-henkilöautojen huolto ja korjaus, joihin meillä on käytössämme aina valmistajan ajantasaiset ohjelmistot. Käytämme kaikissa autohuolto ja korjaustöissä valmistajan alkuperäisosia ja huoltotarvikkeita, joiden avulla varmistamme autosi turvallisuuden ja jälleenmyyntiarvon säilymisen. Takuuehdot säilyvät meillä tehdyn huollon jälkeen. BMW ja MINI -huolto- ja korjausasiakkaamme tulevat pääosin alueelta Tuusula, Vantaa, Helsinki, Kerava ja lähialueet.

Tarjoamme BMW:n ja MINI:n huoltojen lisäksi myös muut automerkit ammattitaidolla, mutta käytössämme ei ole muiden merkkien uusimpien mallien edellyttämiä sähköisiä järjestelmiä. Vanhempien mallien huollot onnistuvat varmasti!

Ota yhteyttä ja kysy lisää, niin katsotaan, miten voimme palvella sinua.

YHTEYDENOTTO >>

AUTOHUOLTO:

  • BMW- ja MINI-autojen määräaikaishuollot valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti
  • Määräaikaishuollot
  • Vaativatkin vianetsinnät ja korjaukset
  • Ilmastointihuollot
  • Rengaspalvelut
  • Moottorien ohjelmoinnit
  • Kaikki autohuollot henkilöautoille
  • Moottorien huollot ja korjaukset
  • Alustatyöt
  • Öljynvaihdot
YHTEYDENOTTO >>

SEURAA MEITÄ:

Entä jos autoon tulee vika?

Aina hyvä huolto ei riitä pitämään autoasi kunnossa. Joskus vastaan saattaa tulla yllättävä tilanne, ja auto menee rikki. Syynä voi olla esimerkiksi kolari tai tekninen vika. Me hoidamme autosi kuntoon vahvalla, yli 30 vuoden kokemuksen mukanaan tuomalla ammattitaidolla – ja kilpailukykyisin hinnoin.

Jos auto jättää sinut syystä tai toisesta tien päälle, älä jää turhaan murehtimaan. Voit hinauttaa auton suoraan liikkeeseemme, ja me tartumme toimeen. Teemme yhteistyötä Help-Hinauksen kanssa. Help-Hinaus toimii pääkaupunkiseudulla 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä ja hinaa meille autosi ammattitaitoiseen korjaukseen niin toivoessasi.

Saat meiltä myös määräaikaishuollot. Lue lisää ja tuo autosi meille huoltoon!

Määräaikaishuolto vai tarpeenmukainen huolto?

Aiemmin autoissa käytettiin määräaikaishuoltoja. Autovalmistajat, BMW etujoukoissa, ovat luopuneet uusimmissa malleissaan kiinteistä huoltoväleistä ja siirtyneet tarpeen mukaiseen huoltoon, CBS-huoltoon (Condition Based Service, käyttötarpeen mukainen huoltojärjestelmä).

Auton CBS-järjestelmä valvoo kulutusosien kuntoa ja käyttöaineiden tilaa autossa. Voit tarkistaa autosi huoltotarpeen huoltoilmaisimen kuvista tai tulla luettamaan huoltotarpeen liikkeessämme. Samalla saat kilpailukykyisen tarjouksen huollosta!

Käytämme sähköistä huoltokirjaa

Uusimmissa BMW-merkkisissä autoissa on käytössä sähköinen huoltohistoria ja huoltokirja, jolloin huollot rekisteröidään suoraan autoon sekä BMW:n keskitettyyn tietokantaan. Huollossa käytetyt tiedot luetaan suoraan avaimesta käyttämällä BMW-avaimenlukijaa. 

Kun tuot autosi meille huoltoon, huolehdimme siitä, että autosi huolto dokumentoidaan tarkasti sähköiseen huoltokirjaan. Lisäämme sähköisen huoltomerkinnät myös BMW ja MINI portaaleihin. Voimme kirjata huoltotiedot BMW:n keskitettyyn tietokantaan, vaikka autossasi ei olisikaan sähköistä huoltokirjaa. Näin autosi huoltotiedot säilyvät paremmin tallessa ja tulevat huoltotoimenpiteet on helpompi havaita.

Odota auton valmistumista mukavasti

Autohuollon aikana voit odotella viihtyisässä asiakastilassamme, jossa on saatavilla tuoretta kahvia ja nopea wifi-yhteys. Jos jätät autosi meille huoltoon pidemmäksi aikaa, pääset liikkumaan meiltä helposti esimerkiksi HSL:n busseilla, sillä lähin pysäkki on aivan liikkeemme lähellä. Voit tarkistaa aikataulut helposti reittioppaasta.


VARAA AIKA AUTOLLESI!
YHTEYDENOTTO >>