AUTOJEN VIKADIAGNOOSIT

AUTOJEN VIKADIAGNOOSIT TUUSULA

VIKA SELVILLE LUOTETTAVASTI

Teemme BMW- ja MINI-merkkisten autojen vianhaut tehtaiden omilla vianhakuun tarkoiteluilla laitteistoilla ja järjestelmillä. Käytössämme on aina valmistajan uusin diagnostiikkaohjelmisto, jonka avulla aivan uusimpienkin mallien viat saadaan selville. Auton vikadiagnostiikka paljastaa auton viat sähköongelmista käynnistysvaikeuksiin. Löydämme esimerkiksi auton kamerassa, parkkitutkassa tai iskunvaimentimissa olevan vian sähköisen vikadiagnoosin avulla.

Vian luotettava löytyminen yhdellä kertaa säästää aikaa ja rahaa monin tavoin. Vältät kalliit korjaamolaskut, joita voi aiheutua siitä, kun autossa korjataan aluksi aivan väärää asiaa. Tarkan diagnoosin jälkeen autosi ei myöskään tarvitse seisoa huollossa useita eri kertoja, vaan se saadaan helpommin kerralla kuntoon.

Kun autosi vika tai huollon tarve on paikannettu, me myös pistämme autosi kuntoon. Erikoisalaamme ovat BMW- ja MINI-henkilöautot, joiden huolloissa meillä on käytössämme valmistajan sähköiset järjestelmät sekä alkuperäisvaraosat ja -tarvikkeet. Asiakkaamme tulevat pääosin alueelta Tuusula, Vantaa, Helsinki, Kerava ja lähialueet.

Palvelumme kattavat esimerkiksi moottorien huollot ja korjaukset, alustatyöt, rengastyöt ja sähkövikojen korjaukset. Olipa tilanne mikä hyvänsä, korjaajamme hoitavat autosi kuntoon vahvalla, yli 30 vuoden kokemuksen mukanaan tuomalla ammattitaidolla, ripeästi – ja aina kilpailukykyisin hinnoin.

YHTEYDENOTTO >>

Huollontarpeen selvittäminen

Voit tuoda auton meille myös siinä tapauksessa, kun haluat selvittää sen tulevan käyttötarpeen mukaisen huollon. Uudemmissa autoissa ei ole enää tarvetta määräaikaishuollolle, vaan käyttötarpeen mukainen huoltojärjestelmä, CBS-järjestelmä, valvoo kulutusosien kuntoa ja kertoo, milloin auto on syytä tuoda huoltoon. Selvitämme nopeasti, minkälaista huoltoa autosi tarvitsee.

YHTEYDENOTTO >>

VARAA AIKA AUTOLLESI!
YHTEYDENOTTO >>