RENGASTYÖT (RENKAIDEN VAIHTO JA ASENNUS) TUUSULA

MONIPUOLISET RENGASTYÖT KAIKKIIN TARPEISIIN

Autohuoltamomme Tuusulassa tarjoaa myös laadukkaat rengastyöt ja rengaspalvelut! Saat meillä kätevästi renkaasi kuntoon autohuollon tai -korjauksen yhteydessä – tai muutoin rengaspalvelua kaivatessasi. Hoidamme kausirenkaiden (talvirenkaiden tai kesärenkaiden) vaihdot ammattitaidolla Tuusulassa. Sesongin ulkopuoliset rengastyöt tarpeidesi mukaan. Lisäksi tarjoamme vanteiden oikaisuja aina 24″ asti. Asiakkaamme tulevat pääosin alueelta Tuusula, Vantaa, Helsinki, Kerava ja lähialueet.

YHTEYDENOTTO >>

RENGASTÖITÄ

  • Renkaiden vaihdot ja kausirenkaiden vaihdot
  • Renkaiden tasapainotus
  • Ohjauskulmien säätö
  • Renkaiden kausisäilytys

Hyvät renkaat takaavat turvallisen ajon

Renkaat ovat merkittävä tekijä auton turvallisuuden kannalta. Renkaiden suorituskyky märällä, lumisella tai jäisellä tienpinnalla heikkenee renkaiden kuluessa ja riski esimerkiksi vesiliirtoon tai luisuun joutumisesta kasvaa. Myös rengaspaineilla on huomattava merkitys auton turvallisuuden, taloudellisuuden ja ympäristön kannalta. Jos rengaspaineet eivät ole kohdillaan, autoa on vaikeampi hallita, ohjaus voi puoltaa ja rengas voi mennä jopa rikki. Renkaat kuluvat nopeammin ja auton polttoaineen kulutus voi kasvaa.

Muista siis tarkistaa renkaiden kunto säännöllisesti ja tuo auto tarvittaessa renkaiden tasapainotukseen tai renkaiden vaihtoon tilanteen niin vaatiessa. Me hoidamme renkaasi kuntoon ammattitaidolla!

YHTEYDENOTTO >>

Kausirenkaiden vaihdot ajanvarauksella tai ilman

Onko tullut aika vaihtaa kesärenkaat talvirenkaisiin tai päinvastoin? Tuo autosi kausirenkaiden vaihtoon autohuoltamoomme Tuusulaan. Voit joko tulla paikan päälle odottamaan vuoroasi tai varata ajan renkaiden vaihtoon ennakkoon. Kiireisimpänä sesonkiaikana suosittelemme ajanvarausta!

Kesärenkaat saa vaihtaa alle aikaisintaan 1.3.. Lain mukaan talvirenkaita tulee käyttää 1.12.–28.2. välisenä aikana. Nastarenkaita saa käyttää 31.3. saakka sekä kelin edellyttäessä pidempään. Nastattomia talvirenkaita saa käyttää kelistä riippumatta muunakin aikana, mutta ominaisuuksiensa puolesta niitä ei ole kuitenkaan varsinaisesti tarkoitettu kesäkäyttöön.

Rengaspalveluiden lisäksi saat meiltä kattavat autohuoltamon palvelut tarpeeseen kuin tarpeeseen. Olisiko esimerkiksi kesärenkaiden vaihdon yhteydessä tarpeen tarkistaa autosi ilmastoinnin toimivuus? Lue lisää ilmastointihuolloista!

OHJAUSKULMIEN MITTAUS JA SÄÄTÖ

Renkaiden vaihdon yhteydessä on syytä mitata ohjauskulmat ja säätää ne kohdalleen, jotta vältytään renkaan kulumiselta. Ilman tarvittavia säätötoimenpiteitä uudetkin renkaat voivat nopeasti olla käyttökelvottomassa kunnossa.

Ammattitaitoinen huoltohenkilöstömme tarkistaa renkaiden kunnon, rengaspaineet ja ohjauskulmat renkaiden vaihdon yhteydessä. Teemme ohjauskulmien mittaukset ja säädöt 3D-nelipistelaitteella.

YHTEYDENOTTO >>

VANTEIDEN OIKAISU

Meiltä myös vanteiden oikaisu! Vanteiden oikaisulla saadaan kolhiintuneet vanteet kuntoon ja tien päälle edullisesti. Tarjoamme vanteiden oikaisua aina 24″ asti.

 Ota yhteyttä ja kysy lisää. 

YHTEYDENOTTO >>

VARAA AIKA AUTOLLESI!
YHTEYDENOTTO >>